Opgevulde bavette
Bereiding
Vulling:Meng de kaas, paneermeel, pijnboompitjes,
paprikablokjes, knoflook, de verse kruiden, peper
en zout goed door elkaar.
Flank steak:
Pareer het vlees, snij het vlees open in de lengte
tot ongeveer 1 cm van de rand.
Sla de steak als een boek open, plaats de steak
zo dat de vezels dwars lopen.
Verdeel de vulling over het vlees en laat 2 cm vrij
aan zijkant. Laat aan de bovenkant 5-6 cm vrij
zodat de vulling goed in de rol verpakt kan
worden.
Rol het vlees vanaf onderkant gelijkmatig op en
bind het vlees op.
Bestrijk de rollade met olie, peper en zout.
Grill of bak het vlees kort af, laat het verder in
oven garen tot het rosé gebakken is. (20-30 min
op 180°C)
Laten jullie weten of het jullie gesmaakt heeft via onze Facebookpagina? Eventueel met een foto?
Wij zijn alvast nieuwsgierig!