Opgevulde bavette

  • Opgevulde bavette

Bereiding

Vulling:
Meng de kaas, paneermeel, pijnboompitjes,
paprikablokjes, knoflook, de verse kruiden, peper
en zout goed door elkaar.
Flank steak:
Pareer het vlees, snij het vlees open in de lengte
tot ongeveer 1 cm van de rand.
Sla de steak als een boek open, plaats de steak
zo dat de vezels dwars lopen.
Verdeel de vulling over het vlees en laat 2 cm vrij
aan zijkant. Laat aan de bovenkant 5-6 cm vrij
zodat de vulling goed in de rol verpakt kan
worden.
Rol het vlees vanaf onderkant gelijkmatig op en
bind het vlees op.
Bestrijk de rollade met olie, peper en zout.
Grill of bak het vlees kort af, laat het verder in
oven garen tot het rosé gebakken is. (20-30 min
op 180°C)

Laten jullie weten of het jullie gesmaakt heeft via onze Facebookpagina? Eventueel met een foto?

Wij zijn alvast nieuwsgierig!

Ingrediënten

40
  • 100 gram verkruimelde feta
  • 80 gram paneermeel
  • 1 rode paprika in brunoise
  • pijnboompitjes
  • 1 knoflookteen
  • 5 eetlepels bladpeterselie
  • 1 eetlepel verse tijm
  • ½ theelepel grof zeezout
  • 1/4 theelepel peper
  • 1kg flank steak (uit de buik),
  • 1 eetlepel olijfolie,
  • grof zout, versgemalen peper

KIES VOOR KWALITEIT Kies voor Meat the World

  • Twee afhaalpunten

  • Snelheid en Service

  • Kwaliteitsproducten

  • Divers Aanbod

Meat the world Lochristi

Vrijdag: 15:00 - 18:00

Meat the world Anderlecht

Vrijdag: 7:00 - 14:00
Zaterdag: 7:00 - 14:00
Zondag: 7:00 - 14:00

Vandaag besteld, morgen op te halen