Lamskroontje met kruidenbotercrumble en avocado
Bereiding
een feestelijk gerechtje, boordevol smaak met avocado en aspergesMaak eerst de kruidenboter
Smelt de boter in een pannetje. Doe alle tuinkruiden in de blender en voeg er de lepel mosterd aan toe.
Mix en breng op smaak met peper en zout. Giet vervolgens de gesmolten boter erbij en de panko. Laat deze kruidenboter nog even opstijgen in de frigo.
Verwarm de oven voor op 180°C. Neem de lamskroon en kruid met peper en zout
Smelt een klontje boter in een braadpan en schroei het vlees dicht aan beide kanten
Leg de lamskroon in een ovenschotel en bestrijk met de kruidenboter.
Bak in de oven gedurende 15minuten op 180°C
Kook ondertussen de aardappeltjes en de asperges. Bak nog even aan in een klontje boter.
Pel en ontpit de avocado. Snijd in blokjes
Dresseer en geniet!
recept uit 'AVOCADO' - Carla De Graef (www.mijnpuurleven.com)
Laten jullie weten of het jullie gesmaakt heeft via onze Facebookpagina? Eventueel met een foto?
Wij zijn alvast nieuwsgierig!