SLAGERIJ MET VESTIGINGEN IN LOCHRISTI EN ANDERLECHT

Meat the World is een slagerij met vestigingen in Lochristi en Anderlecht. We geven je graag een woordje uitleg over onze geschiedenis, vestigingen en werkwijze.

Vestigingen

Meat the World heeft 2 vestigingen. In Lochristi wordt al ons vlees voorbereid en versneden. Hier kan je op vrijdagnamiddag van15u00 tot 18u00 je bestellingen komen afhalen.

Opgelet: onze slagerij in Lochristi is enkel een afhaalpunt, geen winkel.

Onze 2de vestiging bevindt zich in de Foodmet in Anderlecht. Hier kan je op vrijdag, zaterdag en zondag van 7u00 tot 14u00 terecht aan stand V13 om je bestelling op te halen of er ter plaatse je vlees te kiezen en te kopen. De Foodmet is een overdekte voedingshal waar je vlees, vis, gevogelte, groenten, fruit, kazen, olijven en veel meer vindt onder 1 dak. Dankzij het sfeervolle kader, de architectuur en het unieke concept is hier boodschappen doen het hele jaar door een plezier.

Onze werkwijze

Elke dag staat ons team klaar om je met de glimlach te bedienen. In onze slagerij in Lochristi versnijden onze medewerkers het vlees en maken ze alle vleesbereidingen. Al het vlees wordt daarna vervoerd naar onze winkel in Anderlecht, waar we de verstoog vullen en we alle bestellingen klaarzetten.

Een stukje geschiedenis

Ons verhaal begint in 1960 op de overdekte markt in Anderlecht, waar het vlees toen nog tentoongesteld werd op houten planken. In 1985 werd de vleesmarkt geopend, waar we sindsdien altijd actief zijn geweest. Toen eind mei 2015 de Foodmet werd geopend, besloten Ben en Vanessa dat de tijd rijp was voor een volledig nieuw concept. Ze investeerden in een vernieuwd, uitgebreid atelier dat we volledig uitrustten met de recentste machines en begonnen zelf charcuterie, gerookte en gekookte producten te produceren.

Daarnaast besloten we ook om over de grenzen heen te kijken en internationale producten en specialiteiten aan te bieden. Vandaar ook onze nieuwe naam: Meat the World. Kom gerust proeven van ons vernieuwde concept en ontdek al onze producten in onze vestiging in Anderlecht.

 • Twee afhaalpunten

  Meat the World heeft 2 vestigingen. In Lochristi wordt al ons vlees voorbereid en versneden. Hier kan je op vrijdagnamiddag van 15u00 tot 18u00 je bestellingen komen afhalen. Onze 2de vestiging bevindt zich in de Foodmet in Anderlecht. Hier kan je op vrijdag, zaterdag en zondag van 7u00 tot 14u00 terecht aan stand V13 om je bestelling op te halen of er ter plaatse je vlees te kiezen en te kopen.

 • Snelheid & Service

  Meat the World tracht steeds tegemoet te komen aan haar klanten. Om nog een betere service te garanderen, werken we nu ook met een online besteldienst. Plaats je bestelling online & kom deze afhalen bij één van onze afhaalpunten.

 • Kwaliteitsproducten

  Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel. Meat the World gaat zelf de runderen gaan uitkiezen bij landbouwers in de buurt. Hierbij wordt steeds nagekeken of de leveranciers zich houden aan de kwaliteitsnormen. Overigens wordt er nauwlettend in het oog gehouden dat de koudeketen niet wordt onderbroken en worden er wekelijks stalen geanalyseerd van de gehakproducten.

 • Divers Aanbod

  Meat the World biedt een gevarieerd aanbod van mager rundvlees, steaks, huisbereide charcuterie, of internationale vleesgerechten. Je kan er ook terecht voor een mals stukje kip of kalkoen & seizoensgerelateerde gerechten zoals barbecue.

KIES VOOR KWALITEIT Kies voor Meat the World

 • Twee afhaalpunten

 • Snelheid en Service

 • Kwaliteitsproducten

 • Divers Aanbod

Meat the world Lochristi

Vrijdag: 15:00 - 18:00

Meat the world Anderlecht

Vrijdag: 7:00 - 14:00
Zaterdag: 7:00 - 14:00
Zondag: 7:00 - 14:00

Vandaag besteld, morgen op te halen