KERSTASSORTIMENT - Laat je verrassen door het assortiment vlees, GOURMET, wild, klassieke en originele aperitiefhapjes, charcuterie & tapas ... vol smaak aan groothandelsprijzen.

Ook dit nummer staat bol van die heerlijke kerstsfeer en 100 ideetjes om uw Kerstavond culinair op te vullen. Maak het zelf gastronomisch bij u thuis met heerlijk wild, kwaliteitsvlees, hapjes, feestgerechten, tapas en charcuterieschotels. Wij bieden u een kwaliteitsassortiment om U tegen te zeggen. Ook tal van receptideëen staan ter beschikking op de webshop. Snuister doorheen de recepten en maak uw keuze.

NIEUW DIT JAAR: GOURMET! Vers af te halen op 24/12. Ook een juniorversie gourmet, ideaal voor de kindjes. Alle info in de folder.

Extra ophaaldagen : vrijdag 22/12 15u-18u + zondag 24/12 14u-16u (dit enkel voor feestassortiment,schotels en gourmet)

Belangrijk om weten! Dit jaar organiseren wij geen afhaling op nieuwjaar. We zijn gesloten op 29/12-30/12-31/12

Wij sturen u nog de volledige Kerstfolder via email. Wenst u deze graag in uw inbox te ontvangen, schrijf u dan zeker in op de nieuwsbrief op de homepage van de webshop.

Beperk uw uitgaven en geniet toch van de beste kwaliteit in vlees, tapas, kaasschotels en apérohapjes en enkele internationale toppers.

Kllik op de afbeeldingen om te wandelen doorheen het eindejaarsboekje

KIES VOOR KWALITEIT Kies voor Meat the World

  • Twee afhaalpunten

  • Snelheid en Service

  • Kwaliteitsproducten

  • Divers Aanbod

Meat the world Lochristi

Vrijdag: 15:00 - 18:00

Meat the world Anderlecht

Vrijdag: 7:00 - 14:00
Zaterdag: 7:00 - 14:00
Zondag: 7:00 - 14:00

Vandaag besteld, morgen op te halen